, , , , , , , , ,

Nervös väntan

Igår var Hampus pigg en stund och vi hängde en kortis i lekparken innan vi åkte tillbaka för ytterligare en natt på USÖ.

 

img_0422.jpg img_0430.jpg img_0419.jpg img_0427.jpg img_0429.jpg img_0423.jpg

 

Idag har vi åkt nästan direkt från USÖ till Uppsala för inskrivning och sen sövning och benmärgsprov imorgon. Snart får vi förhoppningsvis besked om för- eller eftermiddagstid. Vi hoppas som alltid på förmiddag så vi kan åka hem igen i bra tid.

Vi ska också ha samtal med Josefine Palle AML specialisten här, samtal om framtiden och olika scenarion. Läkaren som skrev in oss visste inte mycket om Hampus fall eller vad som diskuterats och ville inte alls diskutera något angående vad som händer framöver. Så anser jag nog att dem ska agera om dem inte vet, hänvisa till den som vet! Det hon sa var dock att får han en förmiddagstid finns det gott om hopp att vi får preliminärsvar redan imorgon eftermiddag.

Oj så nervös jag är, jag måste försöka räkna med det värsta, vad det innebär vet vi dock inte….

Idag har han sprungit lite i korridoren, det var längesedan han gjorde det! Inte några långa stunder, men ändå. Han har också lekt på lekterapin en sväng och spelat ett Ben10 spel på playstation 3.

 

img_0446.jpg img_0445.jpg img_0447.jpg

 

Håll alla era tummar och tår för ett positivt besked efter provet imorn!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *