, , , , ,

Han blir tröttare och tröttare

Det känns som det går snabbt, eller är det att han ansträngde sig igår och behöver lite tid att hämta sig?

 

Han är pigg i sinnet, underbara unge. Idag har han legat i soffan i allrummet, det är hans plats nu. Vi har lagt i hans bäddmadrass för tryckavlastning och jag sover vid hans fotände på nätterna (tänk som en divan på den änden så förstår ni att jag får plats).

Han har  haft lite ont idag, det tog tid för morfinet att verka och han plågades när han skulle till toaletten (han måste till toaletten när han ska göra nr 2, nr 1 har han flaska till för det mesta). Han andas lite ytligare, jag tror det beror på att bl.a. mjälten sväller och han har haft lite ont idag. Men när han ligger och tittar på film och talar med oss så känner han inget och då är det ok för alla inblandade.

 

Han har visat morfar Ninjago filmen och förklarat innehållet. Jag har efter förfrågan klippt till röda och blåa band som turtles har runt sina armar och ben.

Sen tog energin slut och nu sover han, vi får se hur länge, han styr helt och hållet sin dygnsrytm efter behov även om vi försöker hålla natten som natt.

 

Jag tror ju inte han förstår att kroppen håller på att ge upp, han anpassar sig till sina förutsättningar, han har varit sjuk länge och många gånger varit sängliggande sista året. Han är för liten för att vi ska berätta för honom att han inte ska leva så länge till. Vi nöjer oss med att bemöta honom om han har frågor och att hålla honom trygg, att han ska veta att mamma och pappa är alltid alltid här med honom! Han har börjat vilja ha sällskap hela tiden, vill inte titta på filmen själv etc. Vi gör honom till viljes, vill vara så nära vi får vara så länge vi bara kan…..

 

Älskade barn!

 

#FUCKCANCER

11 Kommentarer
  1. Monika
    Monika says:

    Fast jag inte känner dig lilla Hero så gråter mitt hjärta..
    Träffade mitt älskade barnbarn idag och kramade honom länge länge….lite av den kramen var till dig fina hjälte Hampus. ..❤

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *