, ,

Min sorg

Det gör så ont, så fruktansvärt ont och vi har bara gjort första dygnet, så vad som komma skall vet ingen.
Samtidigt är det så naturligt, vi gråter ibland, hittar saker att le åt och saker att se fram emot.
Vi tänker på framtiden i glimtar och minns och pratar om vår älskling. Det är ok allt är ok. Jag vill minnas honom, jag vill prata om honom, jag vill få sakna honom, för han är borta!
Jag försöker ha en egen strategi, kanske för att jag fallit i depressionens grepp förr. Jag får vara ledsen, jag får gråta och skrika, men jag kan inte bara lägga mig i sängen och inte klara att ta mig därifrån.

Det går inte, jag måste överleva och det som är fruktansvärt tungt ibland, som att kliva ur sängen, det kommer ha bättre dagar!

En dag i taget är vad som gäller…
Amanda hjälper oss, hon är som ett barn ska vara, så naturlig i sin sorg, hon säger vad hon känner och sen lever hon vidare en stund, så gråter hon en skvätt och sen fortsätter hon leka med lego som om det var som vanligt.
Jag har inte varit utanför tomtens gränser på en vecka, inte klarat att lämna hans sida. Idag ska vi gå ut, Amanda vill åka och bada, så Jimmy och jag och Amanda tar varandra i handen och vi åker och badar!
Jag kommer kanske skriva massor vissa dagar och inget på andra, jag hanterar här, pyser och det är en sorts terapi för mig.
Tack för alla era varma ord och tankar.
#FUCKCANCER

7 Kommentarer
  1. Derek Cook
    Derek Cook says:

    Ni är ju alla superhjältar. Saknar ord för att kunna skriva hur allt det här tar på hjärtat. Gud välsigna er.

    Svara
  2. Lina
    Lina says:

    Tänker på er! Alla måste få hitta sin väg att gå igenom sorgen på. Du är klok och jag tror du kommer hitta en väg som fungerar för dig.
    Varm kram Lina

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *