, , , , , ,

Begravning imorgon

Imorgon är det dags för begravningen. Vi har allt förberett allt som ska förberedas, tror vi…

Blommorna är gjorda, kistdekorationen är klar, fikat är ordnat, drickan är ordnad, mamma och pappa fixar kaffet. I sista minuten insåg vi att det enda Amanda har att ha på fötterna är ett par vita sneakers, tack och lov för grannar med döttrar!

 

Jag har en smärre panik känsla i magen av och till, spänningsnivå hög och jag undrar om det blir någon sömn inatt. Jag har så svårt att inse att det nu ska bli så definitivt, han ska begravas, vi ska ta ett sista farväl av hans kropp och han ska ner i jorden. Det gör så ont, så ont att jag kan inte beskriva det. Det är som att någon försöker slita hjärtat ur bröstet på mig.

Samtidigt är det något jag vill ha gjort, jag vill att alla ska få säga farväl, jag vill att han ska få en grav så vi alla kan få ro, jag vill ha en plats att gå till. Men satans vad ont det gör…… Det slår till som en knytnäve i magen, det är sant, vi ska begrava honom, vår son är död, han är död, han är borta….

 

Vi ska göra det fint för honom vår älskling, vi ska ha fika med mer kalastanke än begravningsfika. Mammas fina älskling som nästan alltid var glad som sa att -mamma är alltid fin! när någon en gång påpekade något om mina kläder, eller -mamma, jag vill gosa med mamma! Mitt älskade barn, jag saknar dig så min älskling.

17 Kommentarer
  1. Linda med familj
    Linda med familj says:

    Tänker på er dagligen och särskilt imorgon. Hampus är kärlek och värme, vilket jag hoppas ska få fylla era hjärtan imorgon trots tårar och sorg. Många varma kramar och tankar till hela familjen som imorgon upplever det ofattbara i att begrava sitt barn och syskon.

    Svara
  2. Marie
    Marie says:

    Idag finner jag inga bra ord. Men ni finns i våra tankar hela hela hela tiden.
    Vi var på kyrkogården igår och Hampus har e solig och fin plats att vila på. Det är som du säger Maria, mitt i allt kaos så kommer ni att ha en fin grav att gå till.
    En stor varm kram ❤️❤️❤️

    Svara
  3. Lisa
    Lisa says:

    Hej, jag är moster till Isabell som också låg på samma avdelning i Uppsala som Hampus. Hon var på din tredje cytokur efter återfall innan hon (förhoppningsvis) hade fått transplantation. Men tyvärr stannade hennes hjärta iförrgår kväll plötsligt. Hennes kropp orkade inte mer.
    Hörde om Hampus men kunde inte ens föreställa mig vad du och din familj går igenom. Men nu kan jag. Ett ständigt pendlande mellan förtvivlan, tomhet, panikångest, otrolig sorg. Hoppas Hampus o Isabell vakar över oss där uppe.

    Kramar till dig o din familj

    Svara
    • Maria
      Maria says:

      Hej Lisa! Vi låg också på samma avdelning som Isabell och vi pratade väldigt mycket med din syster och Isabell dem få gångerna hon var uppe. Jag beklagar verkligen, så jäkla fruktansvärt. Det gör ont i hjärtat, ingen ska behöva gå igenom detta som ni och Marias familj gör. Tänker på er! Hälsa från Alice med familj så borde din syster komma ihåg oss. Kramar till er <3

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *