, , , , , ,

Inlagda

Hela tre svängar till USÖ har det blivit idag. Först för ett stick i fingret, sen för lite påfyllning med trombocyter och nu pga feber.

 

Vi fick lite varning att det skulle bli dags idag eftersom sänkan gått upp lite, bara till 25 imorse, men normalt är <4.

Blodvärdet var på väg ner, men fortfarande fullt godkänt för ett leukemibarn veckan efter cytostatika kur.

 

Förutom USÖ svängar så har vi hunnit med lite besök från barnens farfar och farbror med sambo. Barnen har skrattat och lekt med dem en lång stund. Sen tog Hampus energi slut och han har mest legat sedan tre taget idag.

 

Nu ligger han här i en säng på barnavdelningen på USÖ och huttrar, vilket säger mig att febern är på väg uppåt. Vi väntar på nålsättning och dem har påbörjat provtagningarna. Det ska väl komma en jourläkare och skriva in oss också om jag minns rätt… Han är pigg ändå lillen och rätt nöjd att han får återse dem filmer han sett tiotusen gånger förut. Han tittar på en turtles film och säger replikerna nästan samtidigt som på filmen.

 

img_9811.jpg

 

Amanda har varit på kalas hos en av granntjejerna, badat lite och annars lekt med en av dem andra granntjejerna i flera timmar idag. Imorn åker hon och Jimmy till Uppsala för prover och information.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *