, , , , , , , , , ,

Ett steg på vägen

Idag har vi fått preliminära besked att Amanda matchar som donator, det är fler tester som behöver göras innan det blir definitivt, men går allt som det ska så genomförs transplantationen i mitten – slutet av augusti och dem jobbar på att det ska bli i Uppsala, vilket verkar troligt som det ser ut nu.

 

Om det skulle vara något i Amandas ytterligare prover som gör att hon ändå inte kan donera så finns det ytterligare en väldigt bra match i registrera och ett par stycken till som är ok, men inte perfekta.

 

Lättnaden i mig går inte att beskriva, det är en otroligt lång väg att vandra och det finns inga garantier, men det finns ljus i tunneln, en liten del i det stora kan checkas av på listan.

Just nu sitter jag på uppvaket och väntar på att lillen ska vakna. Vi får åka hem ikväll, besked på benmärgen och hur han preliminärt svarat på första kuren kommer imorn via telefon.

 

Det kommer oavsett bli en till cytostatika kur inom några veckor, är proverna dåliga så startas den på måndag är dem bra (innebär att han svarat på behandlingen) så startas ny cytostatika så snart han har hämtat upp sina värden. Troligen inom två veckor.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *