, , , , , , ,

Käcka nattsköterskor

Idag har Hampus haft permis, wihoo, vi har spenderat dagen hemma på altanen mest. För varmt för lillen i längden och han återtog platsen i min säng efter någon timme. Steg ordentligt i feber igen, men det är tydligen det typiska för svamp att det går upp och ner innan det stabiliserar sig.

 

Uppsala ringde läkaren idag och dem har skjutit benmärgsprovet en dag, det ska tas på tisdag i uppsala, vi ska infinna oss på måndag eftermiddag kl 14. Jag vill bara veta, jag vill ha något hum om var det barkar och det helst igår!

 

img_0341.jpg img_0343.jpg img_0344.jpg img_0347.jpg img_0349.jpg img_0357.jpg img_0352.jpg

 

 

Det är många gånger, ja majoriteten av gångerna som jag sover på USÖ som nattsköterskan kommer glad i hågen och med hög röst hälsar vid tiotaget på kvällen.

När man själv är uttröttad och Hampus håller på att slumra till så är det INTE uppskattat att en person kommer in och glatt och högt förklarar att dem har natt tjänst och vad som ska hända under natten (samma som händer varje natt!!!).

Ibland kan jag inte hålla god min, jag är kanske inte otrevlig, men jag är definitivt inte trevlig och jag lyssnar bara med ett halvt öra. I vår sits så orkar man inte alltid lyssna på dem käcka rösterna ibland, ibland får jag dåligt samvete och vill förklara att det inte har något med dem att göra, men jag orkar inte det….

 

Idag sover jag hemma med Amanda, Jimmy sover på sjukhuset, så nu sitter jag med en kopp kaffe på altan och funderar på om jag orkar träna i garaget, men jag tror det får bli imorn bitti istället!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *