, , , , , , , , , , ,

Packa packa packa

Idag är det dags att packa, imorgon bitti så snart vi vaknat till och fått i oss något att äta ska vi åka, vi ska vara uppe så snart vi kan utan att stressa. Han ska ha vätskedropp 3 timmar innan dem kan starta medicinerna!

Dem har bokat in alla tester för Amanda, för att förbereda inför den transplantation som oundvikligen ska ske, dem har bråttom så allt måste vara klart snart, samtidigt som det inte får vara klart för tidigt! Så på onsdag ska hon ta fler blodprover, hon ska göra lungröntgen och hjärteko, hon (och vi) ska träffa läkare igen.

 

Vi får vara hemma hela dagen och natten idag, inget fram och tillbaka, ingen hemsjukvård! Herregud så skönt! Han får vanliga mediciner att ta istället för intravenöst antibiotika idag och imorgon får Uppsala avgöra vad han ska ha eller inte. Nu kör vi på, tåget tuffar vidare, en sak i taget och nu ska vi igenom steg ett i fortsättningen vilket är en veckas cytostatika i Uppsala, nya tankar och funderingar tar vi efter det är klart!

 

Bilder från igår:

img_0455.jpg img_0454.jpg img_0457.jpg img_0458.jpg img_0459.jpg img_0461.jpg img_0462.jpg

2 Kommentarer
  1. Jimmy
    Jimmy says:

    Håller alla tummar jag har och tänker på er! Känns så orättvist att Hampus har drabbats av detta! Önskar det fanns något man kunde göra för att hjälpa eller vara ett stöd! Din omtanke och ditt öra i höstas när vår lilla krigare kämpade var värdefullt för mig!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *