, , , , ,

ASIH

Igår satt jag på ytterligare en planering, Jimmy var hemma och tog hand om Hampus.

Den här gången med mobila barnteamet, läkaren och ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). ASIH jobbar främst med vuxna och har inte haft ett barn på några år. Väldigt trevliga, empatiska utan att vara för mycket människor.

Eftersom vi valt att få vara hemma så knyter de verkligen knut på sig själva för att fixa så vi kan det.

Läkaren tog ett djupt andetag och sa att han tyvärr måste ta upp att vi ger medgivande att det står i hans journal att han inte ska utsättas för återupplivningsförsök….. Jag nickade stumt och sa att ja det måste ju finnas där….. En del av mig gick sönder, igen. Vi måste göra dem här sakerna, prata om dem här sakerna, planera för dem här sakerna, för hans skull och för vår skull.

 

Idag kom en sjuksköterska hit och satte trombocyter och blod, det skulle totalt gå på max 2 timmar, det tog ca 4 timmar. Sköterskan hade gått av skiftet för timmar sen och satt i lugn och ro kvar för att hjälpa oss färdigt.

 

Efter 2 nätter på sjukhus och med en förkylning i kroppen känner jag mig nere för räkning…. men jag står upp liksom Jimmy gör, vi gör det tillsammans, det finns inget annat sätt….

 

Det bästa och viktigaste vi kan göra är att hålla honom lugn och trygg och fri från så mycket lidande det går!

 

Han är kvar vår älskling, han skrattar och han är arg, han talar och talar och talar ibland, hans kropp är inte riktigt med honom. Vi hoppas hans operations sår där dem tagit bort porten läker lite så han får några till pigga dagar

7 Kommentarer
  1. Ewa Larsson
    Ewa Larsson says:

    Fattar inte vad Ni går igenom….jag har inga ord…Ni verkar ändå starka och ger honom allt…Ni är fantastiska 🙁

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *