, , ,

En stunds lättnad

Under eftermiddagen har jag kännt mig stark och positiv, jag har i stunder kännt att trycket och smärtan som sitter i mitt bröst har lättat. Jag har till och med haft någon minut där jag inte känt den!

Under kvällen har den kommit tillbaka med full kraft, en stor oroskänsla, sorgsenheten och den extrema saknaden. Vad jag saknar honom, älskade älsklingen. När jag tänker på det så blir jag alldeles överväldigad av smärta. Jag tror ändå att jag måste tillåta mig att bli det ibland, annars kommer jag inte kunna bearbeta på riktigt. Att lyckas distraheras, om så bara för några minuter är skönt, fantastiskt skönt, men jag måste låta sorgen ha sin gång.

Amanda och jag var vid graven när hon slutat skolan idag, vi satte dit ett nytt ljus i lyktan, ett LED ljus som ska hålla många timmar.

Amanda har hjälpt mig med maten idag och igår, hon blir så glad och allt smakar bättre för henne. Igår hemgjorda köttbullar och idag köttfärspaj med tacosmak. Jag lyckas med bekanta smaker få henne att prova och gilla nya saker. Hon har alltid varit lite kräsen i maten älsklingen, men nu kanske vi har chansen att hon vill prova lite nytt!

Jag har återupplivat storytel på min telefon, jag slår på något att koncentrera mig på när jag behöver. 

Imorgon är en ny dag…

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *