, , ,

Tack för tips

Tack för dem tips vi fått, vi funderar lite och tar en sak i taget för nu….

 

I söndags var vi i kyrkan, fantastiskt duktig kör som var där Corona tror jag dem heter (nu får ju det  mig på helt andra tankar än en kyrkokör, men det kanske stavas annaorlunda?).

När namnen lästes upp bröt min kontroll en stund… Leif Hampus Jimmy Haglund 5 år, 0 månader och 1 dag. Jag hörde damen i raden bakom mig flämta till, -bara 5 år. Då grät jag, min lilla älskling 5 år, 0 månader och 10 timmar…. Ganska precis, han föddes 14 sept 2011 kl 18.30 och dog 15 sept 2016 kl 04.30.

 

Amanda och jag gick till graven efteråt, mamma och pappa var med en liten stund. Amanda och jag tog med oss en serietidning, fortsättningen på den sista han läste innan han dog, Ninjago den mörka ön del 2. Vi läste halva, sen frös vi och var hungriga så vi åkte till stan och åt lunch.

 

Idag har Amanda varit ledig, alla dagis och skolor tycks stängda i stan?! Så vi har haft en hemma dag, hon har pysslat och målat och jag har rensat i köksskåp.

 

Mina älskade barn, ett här fysiskt och ett i mitt hjärta……

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *