, , ,

Tungt….

Jag har det tungt just nu. Det är saker som kommer ifatt mig och jag är trött, väldigt trött.

 

Det är dags att titta på gravstenar, hur gör man? Hur väljer man precis rätt, hur väljer man den sten vi ska ställa för att resten av våra liv gå till. Som ska stå där kroppen av mitt älskade barn ligger, som jag saknar så att mitt hjärta brister varje dag.

 

Jag är inte i form, kan inte tackla mina känslosvall, gråter mycket. Det har gått ett halvår och jo vardagen rullar, dagarna är lättare, för det mesta, sista dagarna är jag i en dipp. Saknaden så stor så ofta. Smärtan i att han inte finns, det ofattbara att han är borta. Jimmy tittar på mig varje dag, jag ser att han kämpar med att se min smärta. Det är inte lätt att inte kunna göra något, inte kunna lätta bördan… bara finnas…

 

Vi planerar semestern för tre…. Det mesta i dagens samhälle är anpassat till fyra, vilket jag inte har ett problem med som sådant, men för mig, just nu, så är det som att picka på sårskorpan igen och igen och igen.

 

Imorn känns det kanske bättre igen……

 

TO BEAUTIFUL FOR EARTH…….

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *