Sommar

Ett par dagar nu har insikten slagit mig igen och igen… han är borta, han är borta för alltid, han kommer inte tillbaka… en ny smärta har letat sig in i mitt hjärta och jag vet inte hur jag ska stå ut stundtals… ändå går livet vidare…

Amanda fyller år idag och en dag som ska vara med glädje gör ändå ont i mig, hennes första födelsedag utan lillebror. Det går inte att beskriva smärtan i mig i alla första gångerna och den här gör lite extra ont….

Men det ska bli en bra födelsedag, hon ska inte lida av min smärta, det är hennes dag! Älskade älskade barn, 8 år idag så stor hon blivit!

Nu är det kalasfix som gäller, idag kommer släkten!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *