, , , , , , , ,

Bröllopsdag!

Today’s the day that I am getting married…. Nynnar lite för mig själv…..

 

Ja nu är ju klockan mycket och händelsen är överstökad för flera timmar sedan.

En rådhusvigsel har varit bokad länge länge, vi har ställt in fest och firande, men hållt kvar datumet. Hampus har mått bra idag, vaknade glad och bland det första han sa till Jimmy när han vaknade var att han skulle på stan idag. Han har ju inte vistats i öppna miljöer på flera veckor och rådhuset ligger på stan. Han var så glad.

 

img_0279.jpg img_0272.jpg img_0274.jpg img_0257.jpg img_0278.jpg img_0282.jpg img_0283.jpg

 

Tråkigt nog kräktes Hampus åter upp sonden när vi kom hem efter vigseln och dessutom drog han i nålen så den slutade fungera… En riktig kämpe fick tvingas gråtandes och skrikandes att byta plåster, tack och lov för Marie-Ros som fick nålen att fungera igen, sedan ny sond….. Bläh för dessa hemskheter, lillen vet att det måste göras, han vill inte, han gråter och skriker, en mamma med hjärtat i halsgropen….. Men det gick, han är ok igen nu och vi försöker se till det positiva under dagen! Han har nu en massa pärlor att få sätta dit på supersnöret igen och fler lär det bli.

 

Så idag titulerar jag mig för första gången som fru Haglund (inofficiellt eftersom papperna inte är inskickade till skatteverket än)

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *