, , , , , , , ,

Nattsudd

Inatt har Hampus snarkat och sovit gott mest hela natten, själv har jag legat och lyssnat på honom, på helspänn, tänk om han kräks igen och kräks upp sonden igen, det bara går inte, inte igen. Så jag har legat och lyssnat på varje skiftning i hans andetag.

 

Vi har haft permis nästan hela dagen idag, skönt för oss alla att vara hemma! Hampus har varit trött, mest legat i min säng, sovit en stund, kräkts lite till (tack och lov har sonden suttit kvar).

En sväng till sjukhuset och nya prover, en antibiotika spruta och när vi kom hem igen var det som ett helt annat barn.

Han lekte och hade sig, körde lastbilen på trallen, lekte professor i sitt lab (vatten och karamellfärg var en hit).

 

img_0241.jpg img_0243.jpg img_0246.jpg img_0251.jpg img_0252.jpg img_0253.jpg img_0254.jpg

 

Den stora älsklingen har inte varit hemma så mycket idag, lekt med en kompis, följt med Jimmy och handlat och sen varit på kalas hos granntjejen.

Vi hade en liten dust här hemma hon och jag, det är inte lätt att vara sju i den sitsen vi är i hela familjen! Vi blev sams snabbt, mös en stund framför tv:n innan läggdags.

 

Nu är Jimmy med honom på sjukhuset, allt är förberett för att vi ska kunna komma hem i tid, i tid för att hinna till stan till kl 12!

2 Kommentarer
  1. Anne-May Almeen
    Anne-May Almeen says:

    Hej fina familjen! Har följt er kamp på avstånd. Maria Lilja upplyste mig om läget genast när det hände i höstas. Det gav mig en förtvivlan och en ursinnig sorg och ilska. Kämpa Hampus, kämpa, blev ett mantra! Var och hälsade på i maj på fsk. och till min stora glädje var han där! Fick höra att det var hans första heldag. Visst var han lite tunn och blek, men såå glad och solig!!!
    Jobbar tillsammans med Lova på sommardagis och fick höra om bakslaget. Fick också tips om din blogg Maria. Har läst och kommer att fortsätta följa. Vill på detta sätt visa att jag tänker på er. Känns skönt att veta att superherohampus är en riktig kämpe! Mina tankar går med värme och sorg till storasyster. Måste vara tufft för henne.
    Ge henne en riktigt stor kram från mig!
    All styrka och energi i världen, önskar jag er alla!!!
    Kram från Anne-May

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *