, , , ,

Att ställa om fokus…

Vi kan inte göra ett endaste dugg åt det som är, vi kan leva med Hampus medans vi har möjligheten!

Vi försöker nu ställa om fokus, det handlar inte längre om överlevnad! Det handlar om livet den korta stund som är kvar.

Mitt i all sorg och alla liter med tårar jag fäller varje dag så finns det glädje!

När vi hör dem små fötterna tassandes upp på morgonen, när Amanda och Hampus ligger och småpratar, ibland tjafsar på hög nivå om barnprogrammen.

Han får en efterlängtad koja, han skrattar åt sina pruttar (ja han är inte fem än), glädjen i oss när hans skratt klingar högt går inte att beskriva (inte sorgen som kommer med det heller).
Han konstaterar att den där coca Colan han bad om inte smakar bra och bestämmer sig för att sälja den till först pappa och sen Amanda, mig och farfar. Amanda fick betala med ett gosedjur som han nu ska sova med.
Han fick en kudde från lekterapin i Uppsala och den ska han ha dygnet runt! Barbro du är utvald ❤️.

Han flinar till, tittar på mig och fnissar när han berättar att power puff pinglorna blivit gamla. Han blir förbannad på Amanda för att hon inte kan ligga still bredvid honom och tar sin dator med sig och går till en egen plats.
Varje dag frågar han hur lång tid de är tills han fyller år och lika arg blir han varje gång jag svarar för att det är sååååååå lång tid!



9 Kommentarer
  1. Karolin, Isabells mamma
    Karolin, Isabells mamma says:

    Hampus har turen att fått en väldigt kärleksfull familj som gjort allt i sin makt för hans skull.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *