, , , , ,

Igår var han pigg!

Det som gör det här ännu mer ofattbart är hur stark han är, hur han mår, hur jag ser i hans ögon dem där busglimten och livsviljan!
Vi försöker göra som vi gjort genom allt det här, fokusera på må bra i just nu!
Så igår var lillen pigg. Moster Linda kom och mormor och morfar tittade förbi en sväng.

Hampus bestämde sig åter för en dricka affär, den här gången dög bara riktiga pengar så han sög ut allt han kunde av mormor och morfar. Vi har en stor myntburk som kallades lite av dessutom!
Vid lunch kom Sofia och Kajsa med presenter för att muntra upp Hampus och oss, tack alla ni som bidragit och tack även för donationen till barncancerfonden i Hampus namn! 

Han hade några av gubbarna han fick så vi bytte under eftermiddagen och Hampus grävde fram enormt mycket energi! Han fick ett par Hulken händer och det motiverade honom till en promenad hela vägen till lekparken (den ligger bakom huset….).
Han fick lite småfeber efter det, men inga tecken på något annat så vi behandlade med alvedon och vila.

Han var pigg hela dagen igår och sov inte ens middag som han nästan alltid gör nuförtiden.
Nu ska vi planera ett kalas till lördag, Hampus har önskat sig ett maskerad kalas, med sina kompisar. Han orkar inte så många och har valt att Molly, Gustav och Cornelis ska komma på filmkalas. Är han pigg blir det mer aktivt, men vi planerar för ett lugnt kalas.
Vi försöker hålla vardagen så att säga, vi lever lite lugnt, ingen stress och ingen hets, den blir som den blir helt enkelt.

Dem säger att när cellgifterna helt gått ur kroppen så kan han piggna på sig lite till.

Det här med en dag i taget får en annan innebörd och på något mirakulöst sätt så fortsätter livet, för oss och dem runt omkring oss…

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *