, , ,

Tårar

Jag hatar och jag älskar julen….. Smärtan jag känner nästan varje morgon när Amanda har öppnat kalendern, vi har ju bara en som ska öppna. Blandas med glädjen av hennes lycka, mitt sinne blir förvirrat, jag smittas av hennes glädje, jag känner hennes lycka…. Ändå gör det ont…..

 

Det är inte lätt att göra sig iordning, lägga på dagens mask när tårarna rinner ner för kinderna. Så är det inte varje dag, men idag är det så…. Om 20 minuter ska vi åka till skolan och min korta arbetsdag….

 

Jag har ett sånt behov av hennes närhet, hon börjar bli stor min flicka, hon är inte nöjd att sitta och kramas långa stunder, men hon kramas gärna en stund. Det är nog svårt för henne att förstå att jag kramar henne för att hon är hon, för att jag älskar henne, inte för att jag saknar hennes lillebror, ja jag kramas för det också ibland, men jag kramar henne och är ofantligt glad och lycklig att hon är här.

 

Jag vet inte hur än, men på något sätt ska den här julen också bli bra, trots tårar, smärta och saknad…

4 Kommentarer
  1. Derek Cook
    Derek Cook says:

    Jul handlar om ljus i mörkret. Mörkret har aldrig kunnat släcka ljuset. Jag ber att jultiden blir för er ett ljus mot årets mörker.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *