Vemod

Den här smärtan som är så tung att bära, den här overkliga känslan att han är borta. Hur jag fysiskt kan minnas när jag bar honom i mina armar. Alla nätter och dagar sittandes vid hans sängkant. Alla nätter utan sömn, alla skratt, all glädje. All kärlek. Underbara, underbara barn vad jag saknar dig…….

 

Jag vill aldrig glömma året när han var sjuk, när vi kämpade. Det bandet jag knöt till Hampus i den tyngsta tiden. All tid jag spenderade med honom.

Jag kommer aldrig stå någon människa så nära som jag gjorde honom. Mitt älskade barn, jag värdesätter varenda sekund jag fick!

1 svara
  1. Derek
    Derek says:

    Du kommer aldrig att glömma något av det. Herren bär varje sekund av din och Hampus tid tillsammans. Den tiden finns bevarat som ett evigt faktum. Var inte orolig. Dess betydelse är försäkrad. Och den valideras av varje nytt andetag du tar.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *