, , ,

Ett minne

Amanda tittar på pyjamashjältarna på TV nu på morgonen, ett av Hampus favorit program, ja när han tittade var det på engelska på youtube, tror inte det fanns på svenska än.

En kväll på USÖ så hade han maraton på programmet, han var pigg, men isolerad, fick inte gå utanför sitt rum. Så med strikta order skickade han iväg mig till lekterpin för att se om det fanns något, ett tyg kanske för att han skulle kunna få pyjamashjälteklocka och mask.

Jag hittade tyg, vi ritade klockor och klippte masker, två stycket en blå och en grön, pojkfigurerna i serien.

Han satte en på sig, lekte en stund, men så börjad den klia så han tog på den andra istället, till slut blev han förbannad för den kliade ju också och valde trumpet att titta på programmet utan klockan och masken på. Snart började han prata och skratta igen, -mamma, mamma….. sen en lång återberättelse om vad han såg.

Älskade barn så saknad, så många fina minnen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *